Wat kan je verwachten?

In de periode juli 2020 - januari 2021 ben ik 16,5kg afgevallen d.m.v. een lifestyle die ik mezelf heb aangeleerd. Ik ben mezelf gaan verdiepen in voedingswaardes en ingrediënten en heb zo een lifestyle gecreëerd met gezonde, makkelijke maar vooral lekkere recepten met ingrediënten gewoon uit de supermarkt! Deze heb ik deels zelf verzonnen maar aan sommige recepten heb ik ook mijn eigen draai gegeven.

Ik krijg mega veel positieve feedback van de mensen die de e-booken hebben aangeschaft en er voor zijn gegaan. De meeste mensen verliezen 1 tot 1,5 kg aan vet per week. Zie mijn highlights op Instagram voor resultaten! 

E-book 1:

In e-book 1 vertel ik je mijn persoonlijke verhaal met mijn eeuwige gestruggle met voeding. In 2013 begon dit en ik heb eigenlijk nooit een goed balans gevonden. Afgelopen juli 2020 was ik er zo klaar mee, ik wilde niet levenslang moeten nadenken over voeding. Voor mijn gevoel was afvallen altijd alleen mogelijk als je sla met kip of broccoli met kip at. Ik vond het een enge stap om gerechten te maken met kokosroom, spaghetti of brood. Maar ik wilde ondervinden wat het met mijn lichaam deed als ik dus gewoon alles at, maar wel mijn calorie inname naar beneden gooide. In het begin wilde ik er mee afvallen, maar ik wilde iets creëren dat als ik er wat meer bij zou gaan eten, ik ook op gewicht kon blijven. Nou, dat is dus gelukt! In e-book 1 staan 19 recepten, een tussendoortjeslijst, 2 weekmenu's waarvan één om gewicht te verliezen en de ander om op gewicht te blijven. Verder vindt je informatie over de producten en wat praktische info om jou zelf ook in te laten zien wat gezond eten nou is en hoe je het kan herkennen.

 

E-Book 2:

E-book 2 is eigenlijk een aanvulling op e-book 1. Hier vertel ik wat over het 'jojo-effect' en hoe je dat onder controle kan krijgen. Ik wil je graag bewust maken van gezonde voeding zonder afslankpillen, uithongering of alleen maar gerookte kip eten. Als je dit eenmaal begrijpt en je bewust bent van voeding zal je zien dat je jezelf niet meer hoeft af te straffen of hoeft te zeggen: "Maandag begin ik echt".

Verder vindt je in dit e-book weer 19 verschillende recepten, 3 weekschema's waarvan één gebaseerd is op afvallen met recepten uit het eerste e-book én tweede e-book, één weekmenu is om gewicht te verliezen met de recepten uit e-book 2 en de laatste is om op gewicht te blijven met recepten uit e-book 2. Daarnaast krijg je weer productinformatie en een tussendoortjeslijst.

Op veler verzoek zit er in dit e-book ook een boodschappenlijst!

 

E-book 3:

Ook e-book 3 is weer een aanvulling op e-book 1 & 2, uiteraard kun je hem ook los aanschaffen. In dit e-book vindt je weer 19 recepten, 4 weekschema waarvan 2 met recepten uit e-book 3, 1 weekschema is gecombineerd met recepten uit e-book 1 en het andere weekschema is gecombineerd met recepten uit e-book 2. Zo heb je lekker veel variatie. In dit e-book vertel ik je waarom ik geen calorieën bij de recepten zet en waarom je je juist niet moet blind staren op cijfertjes. Het is uiteraard goed om er op te letten maar niet om daarop je inname te bepalen. Daarnaast krijg je weer productinformatie en zit er weer een tussendoortjes lijst in. 

In dit e-book staan vega opties bij alle recepten met vlees of vis.
Ook e-book 3 bevat weer een boodschappenlijst!

 

E-book 4: 

En ook e-book 4 is een aanvulling op e-book 1, 2 & 3. Uiteraard kan je e-book 4 ook los aanschaffen. In dit e-book vindt je 19 recepten, 5 weekschema’s waarvan 3 gecombineerd met recepten uit e-book 1, 2 en 3. In dit e-book staan, net als in e-book 3, vega opties bij alle recepten met vis of vlees. Daarnaast heb ik een lijstje gemaakt met vervangers voor zuivel en vervangers voor de mensen met gluten intolerantie. Ook in dit e-book zit weer een boodschappenlijst, een tussendoortjes lijst en productinformatie.

 

Borrel e-book:

Het borrel e-book is een leuke aanvulling op de overige e-booken. Het borrel e-book is niet gericht op gewichtsverlies, maar staan wel 18 gezondere keuzes in aan borrelhapjes. Daarnaast heb je 3 verschillende soorten zelfgemaakte salades voor op de toastjes en 7 'gezondere' cocktails.

 

Bundel e-book 1, 2, 3 & 4: 

In deze bundel ontvang je alle vier de e-booken, dus 76 recepten, 14 weekschema's, tussendoortjes lijsten, 3 boodschappenlijsten en alle informatie uit alle vier de e-booken. Uiteraard zijn alle vier de e-booken ook los te bestellen.

Als je deze bundel aanschaft heb je het vierde e-book voor €5,10 erbij.

 

Bundel alle e-booken + het borrel e-book:

In deze bundel ontvang je alle vier de e-booken én het borrel e-book. Dit betekend: 76 recepten, 14 weekschema's, tussendoortjes lijsten, 3 boodschappenlijsten, 18 gezonde hapjes en 7 ‘gezondere’ cocktails voor een gezellige avond.

Als je deze bundel aanschaft heb je het borrel e-book voor €3,15 erbij.

 

Extra info: 

Het enige wat je nodig hebt om de e-booken te openen is een Google account. Heb je deze niet? Dan is het heel makkelijk aan te maken op www.google.nl. Als je een google account hebt blijven de e-booken voor altijd op je Google Drive account staan. Google Drive hoort bij Google. Zo hebben we geen problemen meer met e-booken die zijn verdwenen op het moment dat een apparaat crasht of een email verdwijnt. 

Tip: Google Drive is ook een app, zo hoef je niet telkens in te loggen op browser en zijn ze super overzichtelijk opgeslagen :).