Het verschil tussen de E-books

De meest gestelde vraag: 'Wat is het verschil tussen de E-books?'

Laat ik voorop stellen: met alle zeven de E-books kan je afvallen!

Ieder E-book bevat 19 recepten, een tussendoortjeslijst, 2 weekschema’s waarvan één om gewicht te verliezen en de ander om op gewicht te blijven en een boodschappenlijst.

Maar wat is dan het verschil? Het verschil tussen de E-books zijn de recepten, ieder E-book vernieuwde recepten, en de onderwerpen. Zo staat er in E-book 4 een lijst met gluten- en lactosevervangers en in E-book 6 vind je de variatielijst met alle gerechten zodat je zelf een weekschema kan samenstellen met je lievelingsgerechten én kan blijven afvallen. Als je naar de shop navigeert dan zie je achter het E-book het onderwerp staan. Als je hierop klikt, dan zie je wat meer over de inhoud van het E-book. 

Bundel met alle zeven de E-books:

In deze bundel ontvang je alle zeven de E-books die zijn gericht op afvallen, dus 133 recepten, 24 weekschema's, tussendoortjes lijsten, 7 boodschappenlijsten en alle informatie uit alle zeven de E-books. Uiteraard zijn alle zeven de E-books ook los te bestellen.

Als je deze bundel aanschaft krijg je in totaal €15,15 korting.

 

Bundel alle E-books + het borrel E-book:

In deze bundel ontvang je alle zeven de E-books én het borrel e-book. Dit betekent: 133 recepten, 24 weekschema's, tussendoortjes lijsten, 7 boodschappenlijsten, 18 gezonde hapjes en 7 ‘gezondere’ cocktails voor een gezellige avond.

Als je deze bundel aanschaft krijg je in totaal €17,65 korting.