Hoe werkt het?

Broodje Dunner is opgericht in februari 2021 door mij, Bo. In mijn E-books staat lekker eten op één en afvallen komt daarbij. Dit was mijn hele leven andersom, en eten werd zo mijn grootste vijand. 

 

Je kent het wel, op maandag met volle moed beginnen om vervolgens jezelf op vrijdag, zaterdag en zondag weer helemaal te laten gaan. Iedere week begon ik weer opnieuw, maar mijn zelfvertrouwen werd steeds minder. Ik had het gevoel dat ik iedere week weer aan het falen was. De associatie met een dieet werd dan ook steeds negatiever en ging als een opgave voelen. Dit moest anders, leuker, lekkerder en gezonder.

Broodje Dunner is afvallen zonder het gevoel dat je aan het diëten bent, zonder rare sapjes/poedertjes/shakes of repen. Ik ben mezelf gaan verdiepen in voedingswaardes, ingrediënten en calorieën en heb zo een lifestyle gecreëerd met gezonde, makkelijke maar vooral lekkere recepten met ingrediënten gewoon uit de supermarkt en binnen dertig minuten op tafel! Gerechten voor het hele gezin. Zo eet je gewoon lekker een pasta’tje, kipburger of pizza maar dan met veel minder calorieën. Want alleen met een calorietekort val je af.

Alles wat ik dus gedaan heb deze zes maanden vind je in mijn E-books, dit zijn de handvatten, recepten en weekschema's die ik altijd had gewild tijdens mijn afvalreis.

Inmiddels zijn er honderden positieve Broodje Dunner volgers, die tussen een kilo en anderhalf kilo per week afvallen. En dat zonder enig gevoel van jezelf afstraffen. Klik hier om naar de resultaten te gaan.

Afvallen kan leuk en super lekker zijn. En iedere dag die jij uitstelt, is een gemiste kans. Je hoeft niet op maandag te beginnen, of na de kerst maar je kan gewoon nu nog starten.

Fuck de dieetcultuur en omarm je nieuwe leefstijl!

Klik hier voor nog meer informatie en de veelgestelde vragen.