Over Broodje Dunner

Broodje Dunner is opgericht in februari 2021 door mij, Bo.

In de periode juli 2020 - januari 2021 ben ik 16,5kg afgevallen d.m.v. een lifestyle die ik mezelf heb aangeleerd. Ik ben mezelf gaan verdiepen in voedingswaardes en ingrediënten en heb zo een lifestyle gecreëerd met gezonde, makkelijke maar vooral lekkere recepten met ingrediënten gewoon uit de supermarkt! Deze heb ik deels zelf verzonnen en aan sommige recepten heb ik mijn eigen draai gegeven.

Ik wilde niet levenslang moeten nadenken over voeding. Voor mijn gevoel was afvallen altijd alleen mogelijk als je broccoli met kip at. Ik vond het een enge stap om gerechten te maken met kokosroom, spaghetti of brood. Maar ik wilde ondervinden wat het met mijn lichaam deed als ik dus gewoon alles at, maar wel mijn calorie inname naar beneden gooide. In het begin wilde ik er mee afvallen, maar ik wilde iets creëren dat als ik er wat meer bij zou gaan eten, ik ook op gewicht kon blijven.

Nou, dat is dus gelukt!

Ik krijg mega veel positieve feedback van de mensen die de e-booken hebben aangeschaft en er voor zijn gegaan. De meeste mensen verliezen 1 tot 1,5 kg aan vet per week. Zie mijn highlights op Instagram voor resultaten! 

(Hoe een kookdag eruit ziet, keuken een puinzooi, 100 kruimels op de grond maar wel een mooie foto).