Over E-book 6

E-book 6 is een aanvulling op E-book 1, 2, 3, 4 en 5. Uiteraard kan je dit E-book ook los aanschaffen. In dit E-book vind je 19 recepten, vega opties bij de recepten met vis of vlees en twee weekschema's. Éen weekschema om gewicht te verliezen en een weekschema om op gewicht te blijven. 

In dit E-book staan ook 6 variatielijsten (tabellen), van alle E-books staat er eentje in. In die variatielijsten zie je de recepten staan die je kan vervangen als je bijvoorbeeld een recept niet lust, en je kan nu zelf aan de gang met het mixen van de recepten en zo dus je ideale dag zelf samenstellen. In totaal staan alle 114 recepten dus overzichtelijk in de lijsten. Hoe meer E-books je hebt, hoe meer je kunt gebruiken natuurlijk. Maar de lijsten zijn per E-book, dus je kan mixen met de recepten uit de E-books die jij hebt. Dus ook als je alleen E-book 6 hebt. Zie hieronder hoe zo'n variatielijst eruit ziet. Je ziet de lijst van E-book 5 en een deel van E-book 6.

In het E-book leg ik je uit hoe je een dag kunt samenstellen als je wilt afvallen. Dus hoe je de 'magere' en 'vettere' recepten het beste combineert.